This is a test environment

Bli medlem
Finn treningssenter
Medlemskap
  • Trening
    Treningsstudio
    SATS Online
    SATS Yoga
    Treningsprogram
    Øvelser
  • Gruppetrening
    Book gruppetrening
    Gruppetimer på SATS
  • PT
    Personlig trener
    Boot Camps
  • SATS app
    Barnepass
    Badstu
    Fysioterapi
    SATS-produkter
    Kroppsanalyse på SATS
  • Bedriftshelse
    Smarte arbeidsgivere
    Glade ansatte
  • Trening og treningstips
    Styrketrening
    Motivasjon og mental trening
    Trening og menstruasjonssyklus
    Trening for gravide og etter fødsel
    Yoga og fleksibilitet
    Kondisjonstrening
    Gå ned i vekt
    Bli definert og veltrent
    Hjemmetrening
    Kom i gang med trening
    Fysioterapi
  • Våre medlemmer
    PT-historier
    Intervjuer
    Historier
  • Mat og helse
    Kost og ernæring
    Oppskrifter
Kundeservice
Logg inn
Bli medlemLogg inn
  1. Mat og helse
  2. Oppskrifter
  3. Laks med cashewdekke og mathavresalat

Laks med cashewdekke og mathavresalat

Cashewnøtter er rike på magnesium, som trengs for å aktivere enzymer i energiomsetningen som er nødvendige for både styrke og utholdenhet.

SATS
SATS

Kategori

Mat og helse

Ingredienser for 4 pers

600 g laksefilet

1 ts rapsolje til steking

Cashewdekke:

2 dl cashewnøtter

1 hvitløksfedd

revet skall fra 1 lime

1 ½ ss søt chilisaus

30 g romtemperert smør

Mathavresalat:

3 dl mathavre

½ purreløk

1 ts rapsolje

1 krm salt

1 krm svart pepper

1 pk cherrytomater (250 g)

1 pk svarte bønner (230 g avrent vekt)

Pynt:

Limebåter

Slik gjør du

Sett ovnen på 175 °C.

Stek laksen i stekepanne på middels varme i ca. 3–4 minutter på hver side til den nesten er helt ferdig.

Cashewdekke: Grovhakk cashewnøttene, press hvitløken og bland med revet limeskall, søt chili og romtemperert smør. Legg laksen i en ovnsform, ha over cashewrøren og la stå i ovnen i 4–5 minutter.

Mathavresalat: Kok mathavren som anvist på pakken. Strimle purreløken og fres den 2–3 minutter i olje. Krydre med salt og svart pepper. Del cherrytomatene i to, skyll bønnene og bland alle ingrediensene i den nykokte mathavren.

Server laksen med mathavresalat og pynt med en limebåt.

Laks med cashewdekke og mathavresalat

SATS

  • Dette er SATS
  • Bedrift
  • Jobbe i SATS
  • Presse
  • SATS Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Åpenhetsloven
  • Treningssenter

Trening

  • Book gruppetrening
  • Gruppetimer
  • Personlig trener
  • Boot Camps
  • Øvelser
  • Treningsstudio
  • SATS Online
  • SATS Yoga
  • Treningsprogram

Inspirasjon

  • Bedriftshelse
  • Trening og treningstips
  • Våre medlemmer
  • Mat og helse

Hjelp

  • Personvernerklæring
  • Kontakt kundeservice
  • Logg inn
  • Vilkår og regler
Copyright © SATS 2014 - 2025 • Slik håndterer vi cookies og personvern.