Laks med cashewdekke og mathavresalat
Cashewnøtter er rike på magnesium, som trengs for å aktivere enzymer i energiomsetningen som er nødvendige for både styrke og utholdenhet.
Kategori
Mat og helse
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 °C.
Stek laksen i stekepanne på middels varme i ca. 3–4 minutter på hver side til den nesten er helt ferdig.
Cashewdekke: Grovhakk cashewnøttene, press hvitløken og bland med revet limeskall, søt chili og romtemperert smør. Legg laksen i en ovnsform, ha over cashewrøren og la stå i ovnen i 4–5 minutter.
Mathavresalat: Kok mathavren som anvist på pakken. Strimle purreløken og fres den 2–3 minutter i olje. Krydre med salt og svart pepper. Del cherrytomatene i to, skyll bønnene og bland alle ingrediensene i den nykokte mathavren.
Server laksen med mathavresalat og pynt med en limebåt.