This is a test environment

Bli medlem
Finn treningssenter
Medlemskap
  • Trening
    Treningsstudio
    SATS Online
    SATS Yoga
    Treningsprogram
    Øvelser
  • Gruppetrening
    Book gruppetrening
    Gruppetimer på SATS
  • PT
    Personlig trener
    Boot Camps
    Fysioterapi
  • SATS app
    Barnepass
    Badstu
    Fysioterapi
    SATS-produkter
    Kroppsanalyse på SATS
  • Bedriftshelse
    Smarte arbeidsgivere
    Glade ansatte
  • Trening og treningstips
    Styrketrening
    Motivasjon og mental trening
    Trening og menstruasjonssyklus
    Trening for gravide og etter fødsel
    Yoga og fleksibilitet
    Kondisjonstrening
    Gå ned i vekt
    Bli definert og veltrent
    Hjemmetrening
    Kom i gang med trening
    Fysioterapi
  • Våre medlemmer
    PT-historier
    Intervjuer
    Historier
  • Mat og helse
    Kost og ernæring
    Oppskrifter
Kundeservice
Logg inn
Bli medlemLogg inn
  1. Mat og helse
  2. Oppskrifter
  3. Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

Proteinrik treningsmat! Gulrøttene i de ovnsristede rotfruktene er dessuten rike på antioksidantene alfa- og betakaroten, som motvirker de frie radikalene som dannes i større grad ved høyintensiv trening.

SATS
SATS

Kategori

Mat og helse

Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

Ristede rotfrukter:

1 kg gulrøtter

1 kg pastinakker

6 hvitløksfedd

1 ½ ss fersk/tørket timian

¾ ts salt

1 ½ krm svart pepper

4 ss matolje

Basilikumyoghurt:

2 dl matyoghurt

½ krukke basilikum

1 hvitløksfedd

1 krm salt

½ krm svart pepper

Kyllingfilet med bacon:

8 skiver bacon

800 g kyllingfilet

¾ krm svart pepper

Slik gjør du

Sett ovnen på 225 °C.

Ristede rotfrukter:

 Skrell og skjær rotfruktene i staver. Legg dem på et stekebrett sammen med hvitløksfedd, timian, salt, pepper og rapsolje. Tilbered rotfruktene i ovn i ca. 30 minutter.

Basilikumyoghurt:

 Grovhakk basilikumbladene, press eller riv hvitløken og rør ned i matyoghurten. Smak til med salt og pepper.

Kyllingfilet med bacon:

Legg en baconskive rundt hver kyllingfilet og stek 2–3 minutter på hver side så de får litt farge. Krydre med svart pepper. Skru ned temperaturen på ovnen til 150 °C. Sett filetene i ovnen i 12–15 minutter eller til de er gjennomstekte.

Server kyllingfiletene med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt.

Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

SATS

  • Dette er SATS
  • Bedrift
  • Jobbe i SATS
  • Presse
  • SATS Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Åpenhetsloven
  • Treningssenter

Trening

  • Book gruppetrening
  • Gruppetimer
  • Personlig trener
  • Fysioterapi
  • Boot Camps
  • Øvelser
  • Treningsstudio
  • SATS Online
  • SATS Yoga
  • Treningsprogram

Inspirasjon

  • Bedriftshelse
  • Trening og treningstips
  • Våre medlemmer
  • Mat og helse

Hjelp

  • Personvernerklæring
  • Kontakt kundeservice
  • Logg inn
  • Vilkår og regler
Copyright © SATS 2014 - 2025 • Slik håndterer vi cookies og personvern.